Vaš izbor

Cosmerba krema-oranžna (Solarion)-50 ml

27,50 

Price in the last 30 days is the same as current

Cosmerba, oranžna, krema z naravnim beta karotenom, tenira kožo med sončenjem in po njem ter ustvarja naravno zaščito pred soncem in reakcijami kože na sonce. Cosmerba oranžna nima zaščitnega faktorja in ne naredi varovalne plasti (UV zaščite), ampak koži preventivno pomaga z vzpodbujanjem nastajanja naravnega pigmenta in s tem tudi njenega naravnega zaščitnega delovanja. Koži omogoča hitro porjavitev. Prav zato je idealna za vsako kožo, tudi za starejšo suho kožo. Čvrsto kožno tkivo namreč odločilno pripomore k lepi postavi.

 

Uporaba:

  • pri reakcijah kože na soncu in pri različnih drugih kremah,
  • omogoča hitro porjavelost.
  • namažite zjutraj in/ali zvečer na želen predel, lahko tudi večkrat dnevno
Kategorija:
Opis

Pomembna opozorila: Ne izpostavljajte se močnim sončnim žarkom med 10. in 16. uro!

Pred sončenjem: Z Oranžno kremo Cosmerba se pričnite mazati vsaj nekaj dni pred dolgotrajnejšim sončenjem in tudi pred vsako izpostavitvijo soncu.

Navodila za sončenje:
Prvi dan naj sončenje ne traja dlje kot 10 minut. Če koža po prvem sončenju ne kaže sprememb (rdečica, pekoča koža), lahko naslednji dan sončenje podaljšate na 20–30 minut in čas sončenja postopoma podaljšujete. V tem času se s kremo večkrat namažite (5- do 8-krat) pred sončenjem, med njim in po njem, dokler ne dobite lepo zagorele polti.

Po sončenju:
Cosmerbo oranžno lahko uporabljate kot vlažilno kremo po sončenju in s tem podaljšate čas porjavelost kože. Če ste s sončenjem pretiravali in so nastale opekline ali alergija, se takoj umaknite v senco. Namažite se s Cosmerba Rjavo kremo, lahko tudi s Cosmerbinim tonikom iz aloje vere. Rjavo kremo nanašajte na opečeni predel toliko časa, dokler pekoča bolečina ne mine. Kremo lahko uporabljate brez dodatne zaščite s faktorjem. Če ste se odločili za uporabo kreme, ki je hkrati negovalna, boste ob upoštevanju navodil dobili lepo zagorelo polt. Če želite zagorelost ohraniti tudi v jesenskih dneh, nadaljujte z mazanjem dva do tri mesece po sončenju. Idealna kombinacija s Cosmerbinim oljem Sungold.

Švicarske kreme COSMERBA so izdelane iz kakovostnih sestavin ter imajo dodana naravna eterična olja.
Cosmerba oranžna:

  • ne vsebuje polnil
  • ne vsebuje sintetičnih barvil
  • ne vsebuje dišav
  • ne vsebuje živalskih vsebin
  • ni testirana na živalih
  • ne povzroči alergičnih reakcij

 

Sestavine (INCI):
Aqua, Arachis Hypogaea, Propanediol, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Glyceryl Stearate Citrate, Cetyl Alcohol, Argania  Spinosa, Whey, Aloe Barbadensis, Macadamia Ternifolia, Prunus Dulcis, Vegetable Oils, Vitis Vinifera, Tinctura Composita, Alcohol, Parfum (Natural Essential Oils), Beta-Carotene, Melia Azadirachta, Maris Sal, Himalaya Sal, Citric Acid, Potassium Sorbate, Tocopherol, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Lianlool.