Vaš izbor

Detox obliži (10 obližev)

24,90 

Trenutno imate v telesu 400 do 800 različnih kemikalij (Hrana, voda, zrak, zdravila, stres, kozmetični preparati itd). Pripomorejo k akumulaciji strupov, ki se nabirajo številna leta. Strupi v telesu upočasnijo delovanje telesa, povzročajo bolezni in upočasnijo okrevanje!

 

Sestavine:

 

  • Drevesni kis – Pridobljen je iz hrastovih dreves gojenih na japonskem. Ima odlične lastnosti absorbiranja in je odličen za uporabo pri fizioterapiji za lajšanje bolečin in zmanjšanje oteklin. Pridobljen je na naravi prijazen način.
  • Bambusov kis – Zaradi močnih absorpcijskih lastnosti pomaga telesu izločiti odvečno vodo, težke kovine in druge toksične elemente. Pridobljen je s patentirano farmacevtsko metodo.
  • Tourmaline – Naravni mineral, ki oddaja očiščujočo in pomirjujočo energijo človeškemu živčnemu sistemu. Tourmaline je najbolj znan kot edini mineral, ki oddaja infrardečo toploto in negativne ione.
  • Ekstrakt Lokvata – Vsebuje jabolčno kislino, vinsko kislino, citronovo kislino, karoten in vitamine (A, B in C). Listi in seme lokvata vsebujejo vitamin B17, ki vzpodbuja izločanje telesnih tekočin. Znan je bil že pred več kot 3000 leti in se je uporabljal v raznih terapijah v budistični medicini. V Indiji ima naziv “kralj v zeliščni medicini.
  • Hitosan – Pridobljen je iz hitina, glavno sestavino rakovega oklepa. Produkti iz hitosana se uporabljajo v medicini za hitrejše celjenje ran, predvsem opeklin in vnete kože. Ima antibakterijski efekt, poleg tega pa služi kot spodbujevalnik izločanja patoloških substanc in tekočin.
  • Dokudami – V japonski, korejski in kitajski medicini je poznan kot zdravilo za vse bolezni. Ima značilen vonj in močan antibakterijski učinek.
  • Evkalipt – Ima antiseptično, antirevmatično in protibolečinsko delovanje.

 

Ostale sestavine: Zelenjavna vlakna, vitamin C in dekstrin.

 

Navodila za uporabo: Uporaba obližev je močna na dva načina.

 

Na podplatih: za najboljšo učinkovitost naj bodo obliži nameščeni na obe nogi.

 

Na ostalih predelih: Obliže lahko namestite neposredno na boleča mesta. Za najboljši učinek namestite obliže na podplate obeh nog in hkrati tudi na boleče dele telesa.

 

Obliži so enostavni za uporabo; pred spanjem enostavno namestite obliže na podplate nog, ki jih prej operite in jih zjutraj odstranite. Blagodejni učinek detoksikacijskih obližev je viden takoj. Zjutraj se boste prebudili poživljeni in sveži ter napolnjeni z dodatno energijo.

 

Količina: 10 obližev

Kategoriji: , Oznaka:
Opis

Refleksoterapija

 

Refleksoterapija izhaja iz predpostavke, da so stopala mikrokozmos v katerem se odraža celotno telo. Posamezne točke na podplatih so povezane z določenimi deli telesa (organi, organskimi sistemi) in odražajo stanje posameznih delov. Z masažo na določene cone sprožimo odziv (refleks) v ustreznih telesnih delih in uravnotežimo njihovo delovanje, posledično pa delovanje celotnega organizma. Refleksoterapija je terapevtska metoda, ki z masažo posamezne cone stopala sprosti in harmonizira celotno telo ter tako ugodno vpliva na Človekovo zdravje in počutje.
Telesni strupi: Podplati so po občutljivosti na drugem mestu takoj za srcem. Zaradi zaščite, telo strupe pošilja čim dlje od srca, kar pomeni zbiranje strupov v spodnjem delu telesa, konkretneje v podplatih. Kombinacija zelišč in drugih naravnih sestavin nežno ogrejejo in odprejo akopunkturne točke na podplatih ter nato vase vsrkajo telesne strupe.

Zakaj je detoksikacija pomembna naše telo je izjemno, saj se že tisočletja razvija glede na spremembe v našem načinu življenja na vrsto hrane in tudi na klimatske spremembe. Razvili smo tudi izjemen mehanizem, ki nam omogoča samozdravljenje. Na žalost pa evolucija ne more popolnoma slediti našim hitrim spremembam v načinu življenja, okolju in prehrani. Ena večjih sprememb na naše telo je povečan vnos toksinov. To so škodljivi dodatki, ki so prisotni v moderni kemični in procesni industriji. Toksini so prisotni v vodi, ki jo pijemo, zraku, ki ga dihamo in hrani, ki jo jemo. Kljub velikim pritiskom javnosti se tako raven toksinov, kot tudi njihova absorpcija v naše telo, Še vedno povečuje. Posledično se pojavlja tudi zakisanost telesa (acidoza). Telo enostavno ni sposobno tako hitrega čiščenja, zato se toksini »vmešavajo« v naše normalne telesne funkcije kot so zaščita in obnavljanje, absorpcija hrane, imunski sistem, energijska raven, sposobnost koncentracije, acidoza itd.

Z visoko vsebnostjo strupov v našem telesu postanejo naše celice zaviralne in neučinkovite, hranilne snovi pa ne morejo biti dobro absorbirane. Postanemo utrujeni, razdraženi, izgubljamo koncentracijo in kar je najbolj pomembno, postanemo dovzetni za bolezni in viruse. Večkrat zbolimo za prehladom, gripo in drugimi boleznimi povezanimi s slabim imunskim sistemom. Zadnjih 100 let je prineslo preveč sprememb; naše telo potrebuje pomoč!

Akopunkturne točke in razstrupljanje Strupi potujejo od zgornjega dela telesa proti spodnjemu, saj zaradi zaščite, telo pošilja strupe Čim dlje od srca. To pomeni zbiranje strupov v spodnjem delu telesa, konkretneje v gležnjih in prstih na nogah. Takšna akumulacija strupov lahko vodi do mnogih bolezni.

Veda refleksologije vidi stopala kot kanale do mnogih notranjih organov. Več kot 60 akopunkturnih točk se nahaja na podplatih. Obliži vsebujejo naravne sestavine, ki s kombinacijo bambusovega kisa, infrardečo energijo in akumulacijo negativnih ionov vzpodbujajo akupunkturne točke in s tem tudi celotno telo. Rezultat je viden v intenzivnejšem delovanju limfnega sistema in odtekanju strupenih snovi.

Blazinice se nosijo med spanjem, medtem ko telo počiva. Kombinacija zelišč in drugih naravnih sestavin sprva nežno ogreje in odpre akopunkturne točke na podplatih ter nato Še vsrka telesne strupe. Razstrupljanje se prične v osrčju naših stopal.