Vaš izbor
Akcija

Protex complet (Protex čaj, Protex vlaknine, Protex kapsule)

69,00 

Priložnost za prečiščenje organizma!
V današnjih časih vse več strokovnjakov in zdravstvenih delavcev trdi, da je detoksikacija črevesja eden najpomembnejših korakov k ohranjanju zdravja telesa, ker imamo več kot 80% imunskega sistema v prebavnem traktu, posebno v debelem črevesu. Potrebne substance se ne morejo pravilno absorbirati, če debelo črevo ni resnično prečiščeno.

Če redno opažate omenjene probleme je vredno pomisliti na pravo rešitev.
Razvili smo Protex Complet za tiste, ki iščete kompleksno rešitev. Vsaka sestavina paketa je bila narejena z uporabo najnovejših znanstvenih potrditev, vse z namenom povrnitve vašega zdravja.

Protex Complet program je potrebno uporabljati 30 dni, da bi dosegli željeno. V tem času je dobro, če spremenite vaše prehranjevalne navade, da pomagate programu do uspeha. Poskušajte se izogibati, beli moki, belim testeninam, sladkorju, belemu rižu, mleku in mlečnim izdelkom ter sladkemu sadju. Jejte več zelenjave, beljakovin, rib in pustega mesa. Izmikajte se tudi alkoholnim pijačam in sladkim pijačam.

 

Protex complet vsebuje:

Protex vlaknine (30 vrečk):

Vlaknine trpotca 10 g
Inulin 2 g
Jabolčne vlaknine 1,5 g
Korenina pekočega Bertrama 0,5 g
Jabolčni pektin 0,45 g

 

Protex kapsule (90 kapsul):

Izvleček buče 300 mg
Izvleček česna 300 mg
Od tega aliin min. 3 mg
Izvleček artičoke 150 mg
Od tega klorogenska kislina min. 7,5 mg
Izvleček kumine 150 mg
Izvleček poprove mete 150 mg
Izvleček zvezdastega janeža 150 mg
Izvleček kurkume 150 mg

 

 

Protex čaj (30 vrečk):

Zeleni čaj 70%
Lubje Krhlike 5%
Janeževo seme 3%
Bezgov cvet 2%
Cvet kamilice 8%
Laneno seme 4%
Ingver 2%
Origano 3%

 

Navodila za uporabo: Vsako jutro pred zajtrkom raztopite vrečko vlaknin v 2,5 dcl hladnega čaja. Kapsule vzemite pred vsakim obrokom(tri krat dnevno), če je le mogoče s čajem. Spijte 2 litra čaja na dan(1 vrečko čaja na 2 litra vode), da dosežete želene rezultate. Ne sladkajte čaja, če pa ga morate, uporabite med.

Dodatne informacije: Protex Complet bi bilo potrebno za dolgotrajne rezultate izvajati dvakrat letno. Spomladi in v začetku jeseni so časi, ki so najboljši za uporabo teh izdelkov, seveda pa jih lahko uporabite glede na potrebe. Pomembno je, da imate najmanj dva meseca premora med dvema Protex Completoma.