Vaš izbor

SOLIME Zeolit v prahu (800g)

15,00 

Vulkanski mineral Zeolit (klinoptilolit) v prahu – najmočnejši naravni razstrupljevalec na svetu.

Vulkanska kamnina zeolit spada med najmočnejše naravne razstrupljevalce na svetu. Naravna kamnina zeolit-klinoptilolit pomaga očistiti telo okoljskih in prehranskih strupov. Z uživanjem dragocene kamnine pridobimo moč za vsakdanje življenje, poklicno delo in šport.

Nastal je v času velikih vulkanskih izbruhov in ima sposobnost vezati strupe, ostanke pesticidov in težki kovin iz telesa. Predstavlja odlično alternativo nekaterim zdravilom.

Posebno lastnost mu dajejo negativne ionske izmenjave. S pomočjo vulkanske kamnine zeolit izločamo iz telesa strupe in škodljive snovi, ki kradejo energijo: svinec, arzen, kadmij, nikelj, uran, živo srebro amoniak… Pa tudi ostanke zdravil, patogene bakterije in viruse. Hkrati si lahko okrepimo imunski sistem in izboljšamo energijo za vsakdanje življenje in delo.

 

Učinki

  • Ima izjemno sposobnost očistiti telo in vzpostavlja ravnovesje celotnega organizma
  • Poveča osebne zmogljivosti za delo in šport
  • Krepi imunski sistem in ščiti pred prostimi radikali
  • Izboljšuje energijo in odpravlja izčrpanost
  • Pozitivno vpliva na vrsto zdravstvenih težav

 

 Navodila za uporabo:

 

Vmešajte v vodo.

 

Priporočena dnevna količina: začetna doza 1/3 žličke , maksimalno pa 1 čajna žlička (3-5 g) na dan.

 

V telesu je aktiven 4-5 ur, izloči pa se v osmih urah z urinom, blatom in znojem. Med terapijo priporočamo spiti veliko tekočine (vsaj 2 litra). Priporoča se, da je vsaj dve uri razmaka med uživanjem zeolita in uživanjem pravega čaja, kave, alkohola, zdravil in pripravkov z vitaminom E.

 

Zeolit ne povzroča odvisnosti.